House EA

Cornuda, Italy
Fotografia © didonè Comacchio Architects
Fotografia © didonè Comacchio Architects
Fotografia © didonè Comacchio Architects
Fotografia © didonè Comacchio Architects
Fotografia © didonè Comacchio Architects
Fotografia © didonè Comacchio Architects
Fotografia © didonè Comacchio Architects
Fotografia © didonè Comacchio Architects
Fotografia © didonè Comacchio Architects
Fotografia © didonè Comacchio Architects
Fotografia © didonè Comacchio Architects
Fotografia © didonè Comacchio Architects
Fotografia © didonè Comacchio Architects
Architects
Didonè Comacchio Architects
Localització
Cornuda, Italy
Any
2018
Pisos
1-5 pisos
Equip
photo by Aberto Sinigaglia

The project is a renovation of a 1960's dwelling through the addition of volumes which regularize the actual form.

A linear porch runs along the border of the house, protecting the entrance and becoming the "regularizing tool" of the whole project.

The open space at the ground floor is characterized by big glass walls looking into the private garden. The bedrooms and corridor at the second storey look towards the hillls surrounding the site through specific openings.

Projectes relacionats

  • Lichtfabrik - Mehr Licht, weniger Fabrik
    Bollinger + Fehlig Architekten GmbH BDA
  • Friedrichstraße - Früher Platte, heute Scholle
    Bollinger + Fehlig Architekten GmbH BDA
  • Villa K
    LOVE architecture and urbanism
  • Wettbewerb Restaurant Thalersee
    BÜRO KLK OG
  • Grelle Forelle
    BÜRO KLK OG

Revista

Altres projectes per Didonè Comacchio Architects

Interior SS
Nove, Italy
House AB
Bassano del Grappa, Italy
Lapitec Cersaie 2018
Bologna, Italy
Interior LP
Castelfranco Veneto, Italy
House PB
Rosà, Italy
Pencil Box
San Felice sul Panaro, Italy